Vissza a főoldalra
Életrajz Életrajz Életrajz
Diszkográfia Diszkográfia Diszkográfia
Dalok Dalok Dalok
Szerzők Szerzők Szerzők
Zenésztársak Zenésztársak Zenésztársak
Koncertek, turnék Koncertek, turnék Koncertek, turnék
Sajtó Sajtó Sajtó
Fotóalbum Fotóalbum Fotóalbum
Zene Zene Zene
Videó Videó Videó


Sajtó

Mai Nap
1997. április 15. kedd

Mi újság?

Zorán

Akár egy intézmény. A szólista évtizedeket töltött el a pályán. Ha koncertezik, sokan kíváncsiak rá. Nem csak trubadúr, hanem szövegei, mondanivalója, hitvallása is értékes. Családi tragédiája miatt egy évet kihagyott a BS-ben, mára elrendezte dolgait. A fájdalmat sosem tudja kiheverni, ám a legnagyobb művészek is énekelnek, akár dacból is.

– Hetek óta minden jegy elkelt szombati, BS-beli koncertjére. Miért nem duplázik?

– Örök igazság a mi szakmánkban, jobb egy zsúfolt ház, mint két olyan, amelyikben nincs tele a nézőtér. Különben is olyan időket élünk, amikor minden forint számít a családi kasszában. Akik velem lesznek ezen az estén, remélem, jól érzik magukat. S mindazok, akik nem jutottak belépőhöz, május 10-én üljenek a tévé képernyője elé, az MTV 1-es csatornáján egy órát láthatnak a koncertből.

– Dusán elkísérte önt a sajtótájékoztatóra...

– Szeretem, ha velem van. Fivérem és a szövegek költője. A zeneszerző, Presser Gábor is itt ülne, csak most éppen külföldön tartózkodik.

– Kik lesznek a vendégei?

– Presser Pici már nem sorolható ebbe a kategóriába, barátok vagyunk, de színpadra lép Karácsony János, Sárközi Gergely és Lantos Zoltán. Ne feledkezzünk meg megszokott zenésztársaimról és Bakacsi Béláról, aki húsz éve a menedzserem.

(r.g.)

Nyomtatóbarát változat