Zorán
Életrajz Életrajz Életrajz
Diszkográfia Diszkográfia Diszkográfia
Dalok Dalok Dalok
Szerzők Szerzők Szerzők
Zenésztársak Zenésztársak Zenésztársak
Koncertek, turnék Koncertek, turnék Koncertek, turnék
Sajtó Sajtó Sajtó
Fotóalbum Fotóalbum Fotóalbum
Zene Zene Zene
Videó Videó Videó

 

Sztevanovity Zorán
Mecénások
Önök közül azok, akik már évek óta eljönnek fellépéseimre talán már észrevették, hogy mennyire fontos számomra az, hogy a dalok a lehető legjobban szólaljanak meg. Az, hogy a színpadon az attraktív és virtuóz szólók mellett – a szó klasszikus értelmében vett – zenélés szólaljon meg. Ehhez persze az ország legjobb zenészei közül összeválogatott csapat kell.

De beszélhetnék az általában vett megjelenésről és a megszólalásról is. Arról, hogy Önök mit látnak és főleg, mit hallanak a nézőtéren. Mert ahhoz, hogy egy színpadi produkció igazán élvezetes lehessen a lent ülök számára, a lehető legjobb fény- és hangtechnikára, illetve az ezeket működtetni tudó tehetséges világítás- és hangspecialistákra van szükség.

És az is nagyon fontos a számomra, hogy állandó változásban legyünk, hogy ha évenként visszajövünk, Önök már ne ugyanazt hallják és lássák, mint azelőtt.

Számomra csak ez a színvonal fogadható el – lejjebb nem tudom adni, erre kényszerít a maximalizmusom, a zenészi hitvallásom.

Nem árulok el azzal titkot, ha elmondom, hogy életem egyik legfontosabb helyszíne a színpad, nem csoda tehát, hogy terveim, vágyaim sokszor éppen azzal kapcsolatosak, hogy hogyan lehetne mindezt még szebben, még jobban...

Ahhoz, hogy ezek az álmaim valóra válhassanak, hogy a „csak most és csak itt” születő zene varázslatos pillanatait Önökkel, a közönséggel közösen átélhessük, meghatározó segítséget kapok néhány ismert cégtől. Olyan cégektől, melyek üzleti filozófiája nagyon sokban hasonlít az én színvonalfelfogásomhoz, és amelyek – remélem – legalább annyira büszkék erre az általuk támogatott produkcióra, mint én arra, hogy e cégek szakterületük legnagyobbjai.

Szóljon hát a taps a produkció jelen nem lévő, mondjuk úgy „virtuális” résztvevőinek, a Mecénásoknak.

Köszönöm, köszönjük.

Sztevanovity Zorán


OTP Bank Volkswagen Magyarország