Nyomtatás

Blikk
1998. április 15. szerda

Zorán meglepetést visz a koncertre

A helyszín a Budapest Sportcsarnok, az időpont május 2. Koncert lesz. A főszereplő Zorán. A vidéki fellépések után most ötödször lép önálló koncerttel a Sportcsarnok színpadára.

Zorán: A koncertsorozat apropója a múlt év végén kiadott 1997 című lemez bemutatása élőben. Jelenleg a vidéki turné folyik, hátravan még néhány fellépés Nyugat-Magyarországon, és a sportcsarnokbeli lesz a turné záróbulija. A koncertet több mint kétórásra tervezzük, este fél nyolcas kezdéssel. Vendég fellépőket megnevezni még nem tudok – esetleg Presser Gábort, de aki járt már néhány koncertemen, az tudja, hogy most is lehet számítani különleges zenei csemegékre.

– Jobban izgul egy nagyobb koncert előtt, mint egy vidéki fellépésen?

Zorán: Persze, hogy izgulok. Más esetleg tízezer embernek műsort adni, mint ezernek. Ez két teljesen más érzés, összehasonlítani őket nem lehet. Nagyobb a drukk, de ez nálam inkább doppingszerként funkcionál. Egyáltalán nem készülök kevesebbet egy vidéki koncertre, mint például egy BS-belire. Egy fellépés mindig valamilyen helyzet, amit meg kell tudni oldani, nekem minden fellépés fontos.

– Készül koncertfelvétel a buliról?

Zorán: Igen. de még nem biztos, hogy ki is adjuk. Hangzásban bizonyára eltér egy stúdióalbumtól. Ha lesz benne valami plusz, eljuthat a lemezboltokba.

Sz. S.