Vissza a főoldalra
Életrajz Életrajz Életrajz
Diszkográfia Diszkográfia Diszkográfia
Dalok Dalok Dalok
Szerzők Szerzők Szerzők
Zenésztársak Zenésztársak Zenésztársak
Koncertek, turnék Koncertek, turnék Koncertek, turnék
Sajtó Sajtó Sajtó
Fotóalbum Fotóalbum Fotóalbum
Zene Zene Zene
Videó Videó Videó


Sajtó

Mai Nap
2000. november 22. szerda

Sztárszájzár

Illés, Metró, Omega: néma zenekarok

A fiúk benne vannak a buliban, szándékukat aláírásukkal is megpecsételték. Mint azt tegnap megírtuk, végre összeáll az Illés, a Metró és az Omega június elején a Népstadionban. Pár hónappal ezelőtt azonban mindez még nagyon távolinak tűnt, hiszen ahányan voltak, annyifélét nyilatkoztak. Most legalább egyikük sem hajlandó semmit mondani a jövő hét eleji sajtótájékoztatóig.

Sokan most is akkor hiszik, hogy tényleg lesz szuperkoncert, ha már ott állnak a zenekarok a stadionban. Annyi régi, tisztázatlan kérdés feszült az együttesek és az egyes tagok között egyaránt, hogy lehetetlennek tűnt összeegyeztetni az elképzeléseiket. Az események először az év elején, a Budapest Sportcsarnok leégése után sűrűsödtek: akkor olyan hírek keltek szárnyra, hogy a három legendás csapat BS-segélykoncertet tervez, vagy legalábbis a bevételből támogatnák az újjáépítést. De mindez csak terv maradt. Pár hónappal később azonban egy budai étteremben a producer összedugta a fejét mindhárom csapat képviselőivel, és megállapodtak, a koncert szeptemberben lesz...

Most már tudjuk, nem lett. Sőt, az állítólagos megegyezés még jobban elmérgesítette a helyzetet, mert volt olyan zenész, aki nem is tudott erről. Innentől kezdve mindenki mást mondott. Az Illés részéről Bródy János egy internetes beszélgetésen azt állította, lesz szuperkoncert, és részletekkel is szolgált. Az omegás Kóbor János ezzel akkor nem értett egyet: azt nyilatkozta lapunknak, csak akkor lesz buli, ha „értelme lesz". A valamikori Metró frontembere Zorán volt a legszűkszavúbb. Kijelentette, nem érti, miről beszél Bródy, majd hozzátette, nem nyilatkozik az ügyről. Ezek után csak dícsérhetjük a szervező diplomáciai készségét, és reméljük, senki nem tépi össze a szerződését.

Nyomtatóbarát változat