Zorán
Életrajz Életrajz Életrajz
Diszkográfia Diszkográfia Diszkográfia
Dalok Dalok Dalok
Szerzők Szerzők Szerzők
Zenésztársak Zenésztársak Zenésztársak
Koncertek, turnék Koncertek, turnék Koncertek, turnék
Sajtó Sajtó Sajtó
Fotóalbum Fotóalbum Fotóalbum
Zene Zene Zene
Videó Videó Videó
Sztevanovity Zorán
Sztevanovity Zorán
Koncertszervezés

Impresszum

Webshop

Zorán-topik az Index Fórumán

Zorán a Facebook-on

Mecénások

OTP BankVolkswagen Magyarország

Turné - 2019A soron következő koncertek:

Szombathely • október 10. csütörtök 1900

Debrecen • október 14. hétfő 1900

Budapest Sportaréna • október 19. szombat 2000

Turné - 2019


Best of Arénák

Kedves közönség!

Az októberi immár a 12. lesz az Aréna-koncertjeim sorában, és ez már egy tucat, vagyis egyfajta jubileum, így aztán ünnepi műsort állítottam össze.

Visszanéztem a korábbi Arénákról készült videókat, elolvastam a koncertbeszámolókat, és sok-sok izgalmas, az első, ‘93-as BS óta ritkábban játszott színpadi produkcióval is találkoztam. Figyelemreméltó hangszerelési megoldásokra, virtuóz szólókra csodálkoztam rá újra, és láttam, mennyire sokat hozzáadtak a vendégek az estek hangulatához. Az októberi koncerten – persze vendégeimmel együtt – ezekből a különlegességekből szeretném átnyújtani a legjobbakat.

Mindemellett a dalokat is úgy válogattam össze, hogy akár azt a címet is adhattam volna a műsornak, hogy „Zorán – Best of Arénák”, mert ezúttal a szólópályafutásom legismertebb, legkedveltebb dalait játsszuk, és bizony ezek is alig férnek el a bő kétórányi műsoridőben.

Zorán

2019. július 8. hétfő
Csak az Eventim!A nyári hónapokban természetes, hogy önök, kedves közönség, mással vannak elfoglalva, de ahogy közeledik a koncert napja, egyre kevesebb szabad helyet jelző színes pötty lesz az Eventim – Ticket Express weboldalának interaktív ülésrend-térképén!

Internetes jegyvásárlás kizárólag itt: eventim.hu!

2019. június 26. szerda
Felső karéjA koncertszervezők biztonsági játékosok, de ez valahol érthető is. Sok múlik rajtuk, rengeteg ember dolgozik a kezük alá, nem illik tévedniük. Ha csak félház van egy koncerten, akkor ott valami nagyon félrement, és az igen kellemetlen lehet, a fellépőknek és a közönségenk egyaránt.

Egy Aréna-koncert esetében az a gyakorlat, hogy először a beszékezett küzdőtérre és az alsó karéjba lehet jegyeket kapni. Ha ezek elfogytak, akkor nyitják meg csak a felső karéj szektorait. Hangulatilag-optikailag még mindig jobb egy szűkített teltház, mint egy teljes, ám foghíjas nézőtér.

Most viszont örülünk, mert az októberi Zorán-koncertre önök annyian kíváncsiak, hogy bár még csak május van, de a szervezők megnyitották a felső karéjt is! Már lehet a 202-225-ös szektorokba is jegyeket kapni! Köszönjük szépen!

2019. május 10. péntek
Jegyvásárlás
Aréna 2019Miért járnak az emberek Zorán-koncertre? Miért szeretnék oly sokan legalább évente egyszer színpadon látni Zoránt? Miért nem hagynának ki egyetlen nagykoncertet sem?

A nagyszerű dalok miatt. A remek muzsikusok miatt. A zenei különlegességek miatt.

De elsősorban Zorán miatt. Azért, mert minden Zorán-koncert ünnep.

2019. október 19-én Zorán újra a Budapest Sportarénában ad koncertet. Ahogy mindig, ezúttal is jelen lesz mindenki és minden, aki és ami miatt jó ott lenni egy Zorán-koncerten.

Várunk szeretettel mindenkit!

2018. november 30. péntek
Jegyvásárlás
A legújabb két Presser-Dusán dal!

Itt lehet meghallgatni és megnézni a 2016 márciusában bemutatott Nincsen kedvem és az Ez volt a dal című dalokat.

A hangfelvételek az Electromantic Stúdióban, a videofelvételek – az élő hanggal együtt – a március 20-i BKK-koncerten készültek.

Nincsen kedvem
zene  videó

Az volt a dal
zene  videó

2016. október 9. vasárnap


Korábbi hírek