Vissza a főoldalra
Életrajz Életrajz Életrajz
Diszkográfia Diszkográfia Diszkográfia
Dalok Dalok Dalok
Szerzők Szerzők Szerzők
Zenésztársak Zenésztársak Zenésztársak
Koncertek, turnék Koncertek, turnék Koncertek, turnék
Sajtó Sajtó Sajtó
Fotóalbum Fotóalbum Fotóalbum
Zene Zene Zene
Videó Videó Videó


Sajtó

Mai Nap
1998. április 18. szombat

Mi újság?

Zorán

Három hete járja az országot. Túljutott már a koncertkörútja felén. Közeledik a búcsú, a pesti buli május 2-án a Budapest Sportcsarnokban. Egyébként ott adják át a művésznek legutóbbi albumáért, az 1997-ért az Aranylemezt.

– Hány órát énekelt ezekben a hetekben?

– Eddig volt tizenhárom koncert, és mindegyik több mint két órán át tartott. Boldog napokat éltem át, hiszen sem a tavalyelőtt, sem a tavalyi koncertsorozatomat nem kísérte olyan érdeklődés, mint a mostanit. Vidéken általában mindig marad néhány belépőjegy még az utolsó napra is, ezúttal viszont az előadások előtt már egy héttel mindenütt elfogyott. Néhány napja Debrecenben az Arany Bika Szálló nagytermében léptünk fel. Az összes előre megbeszélt ráadást kikövetelte a kilencszáz hallgató.

– Két, két és fél óra éneklés fizikailag nem viselte meg?

– Minden koncert után úgy érzem, egy-két kilóval könnyebb vagyok. Amint beértem az öltözőbe, azonnal megittam egy üveg ásványvizet. De a fáradtságot legyőzte az öröm a forró hangulatú bulik miatt.

– Tervezte, hogy leveszi műsoráról első lemezének sikerdalát az Apám hittét. Sikerült?

– Nem hagyta a közönség. Mindössze annyi történt, hogy ez a zárószám. De azt nem árulom el, hogy mivel búcsúzom a BS közönségétől.

Sebes Erzsébet

Nyomtatóbarát változat