Vissza a főoldalra
Életrajz Életrajz Életrajz
Diszkográfia Diszkográfia Diszkográfia
Dalok Dalok Dalok
Szerzők Szerzők Szerzők
Zenésztársak Zenésztársak Zenésztársak
Koncertek, turnék Koncertek, turnék Koncertek, turnék
Sajtó Sajtó Sajtó
Fotóalbum Fotóalbum Fotóalbum
Zene Zene Zene
Videó Videó Videó


Sajtó

Pesti Riport
1995. szeptember 20. szerda

Majd egyszer, de nem utoljára

Majd egyszer című új lemezével országos koncertkörútra indul Zorán. A turné első állomása (október 6.) Paks. A végállomás pedig (november 17.) a Budapest Sportcsarnok. Közben 14 különböző városban lép fel csapatával.

– A pesti nagy koncert plakátján nem olvasható a meghívott vendégek névsora. Ezek szerint egyedül lép fel?

– Tavaly sem írtuk ki a plakátra a vendégeimet, de természetesen idén is jó pár művészt meghívok. Abban bízom, hogy a közönség már ismer, tehát tudja, hogy sok zenei meglepetést is tartogatok a koncertre.

– Nem zavaró, hogy novemberi koncertje előtt egy hónappal ugyancsak fellép a Sportcsarnokban. Mégpedig Zalatnay Cini buliján?

– Nem hiszem, hogy zavaró lenne. Csak két-három nótával megyek fel a színpadra, de Cinivel úgy egyeztem meg, hogy ő sem írja ki a nevemet a plakátjaira. Egyelőre még azt sem tudom, hogy szólóban leszek-e a színpadon vagy együtt lépek fel a többi vendéggel.

– Úgy tudom, ön készíti Cini legújabb unplugged lemezét.

– A tervek szerint a jubileumi utáni kisebb unplugged koncertjének anyagát – melyből a későbbi lemez készül – én szervezem meg és rendezem is, ugyanúgy, mint a Pa-Dö-Dö és az EDDA hasonló stílusú koncertjénél. Az unplugged zenélési forma és lemezkészítés igen hálás feladat, rendkívüli odafigyelést igényel, hiszen itt nem lehet hibázni.

Zoltán János

Nyomtatóbarát változat