Vissza a főoldalra
Életrajz Életrajz Életrajz
Diszkográfia Diszkográfia Diszkográfia
Dalok Dalok Dalok
Szerzők Szerzők Szerzők
Zenésztársak Zenésztársak Zenésztársak
Koncertek, turnék Koncertek, turnék Koncertek, turnék
Sajtó Sajtó Sajtó
Fotóalbum Fotóalbum Fotóalbum
Zene Zene Zene
Videó Videó Videó


Sajtó

Blikk
1998. április 15. szerda

Zorán meglepetést visz a koncertre

A helyszín a Budapest Sportcsarnok, az időpont május 2. Koncert lesz. A főszereplő Zorán. A vidéki fellépések után most ötödször lép önálló koncerttel a Sportcsarnok színpadára.

Zorán: A koncertsorozat apropója a múlt év végén kiadott 1997 című lemez bemutatása élőben. Jelenleg a vidéki turné folyik, hátravan még néhány fellépés Nyugat-Magyarországon, és a sportcsarnokbeli lesz a turné záróbulija. A koncertet több mint kétórásra tervezzük, este fél nyolcas kezdéssel. Vendég fellépőket megnevezni még nem tudok – esetleg Presser Gábort, de aki járt már néhány koncertemen, az tudja, hogy most is lehet számítani különleges zenei csemegékre.

– Jobban izgul egy nagyobb koncert előtt, mint egy vidéki fellépésen?

Zorán: Persze, hogy izgulok. Más esetleg tízezer embernek műsort adni, mint ezernek. Ez két teljesen más érzés, összehasonlítani őket nem lehet. Nagyobb a drukk, de ez nálam inkább doppingszerként funkcionál. Egyáltalán nem készülök kevesebbet egy vidéki koncertre, mint például egy BS-belire. Egy fellépés mindig valamilyen helyzet, amit meg kell tudni oldani, nekem minden fellépés fontos.

– Készül koncertfelvétel a buliról?

Zorán: Igen. de még nem biztos, hogy ki is adjuk. Hangzásban bizonyára eltér egy stúdióalbumtól. Ha lesz benne valami plusz, eljuthat a lemezboltokba.

Sz. S.

Nyomtatóbarát változat